Wendy Verschoor FRICS is benoemd tot lid van de Raad van Commissarisen van Bouwinvest Real Estate Investors. Eind mei werd al bekend dat Jos Nijhuis en Jos van Lange respectievelijk als voorzitter en lid benoemd werden. Op korte termijn zal Bouwinvest een vierde RvC-lid aanstellen en daarmee weer een volledige Raad van Commissarissen hebben.

Verschoor is een vastgoedspecialist- en bestuurder met 20 jaar ervaring in het adviseren van klanten op het gebied van vastgoed- en assetmanagement. Sinds april 2018 runt Verschoor haar eigen adviespraktijk op het gebied van strategie, leiderschap en governance. Hiervoor was zij actief als bestuurder bij CBRE Nederland als Head of Client Care en bij Arcadis Nederland als directeur Gebouwen. Daarvoor was zij als director Real Estate Advisory verantwoordelijk voor de vastgoedadviespraktijk van PwC Nederland. Van 2012 tot 2018 was zij voorzitter van RICS Nederland. Tevens is zij docent aan de Amsterdam School of Real Estate en TIAS School for Business and Society.

Zie ook: BAM wil Belgische Randstad-commissaris binnenhalen

Midden december van 2018 besloot de gehele Raad van Commissarissen van Bouwinvest op te stappen. Volgens een bericht op de website was de reden hiervoor een verschil van inzicht tussen de toenmalige RvC en enig aandeelhouder BPFbouw. In de gesprekken die hierop volgden bleek dat het meningsverschil niet te overbruggen was, waarop volgend alle leden van de RvC hun ontslag in hebben gediend. De Commissarissen zijn aangebleven totdat er vervanging was. Wanneer het vierde lid van de nieuwe Raad van Commissarissen, op korte termijn, aangesteld wordt zal de overgang voltooid zijn.