Vroege vogels opgelet! Profiteer tijdelijk van de speciale korting voor de Dag van het Commissariaat.

Bezoekers krijgen t/m 31 december 2019 een korting van maar liefst 50,00 euro op hun toegangsprijs voor de Dag van het Commissariaat. Reguliere tickets kosten 295,00 euro (excl. btw) in plaats van 345,00 euro. NCD-leden betalen tijdelijk 245,00 euro (regulier tarief 295,00 euro). Aanmelden kan via de website.

De Dag van het Commissariaat vindt plaats op 2 april 2020 bij de Apenheul in Apeldoorn. Binnenkort worden de eerste sprekers bekendgemaakt.

De Dag van het Commissariaat is een must voor iedere commissaris en toezichthouder. Tijdens deze editie gaan we dieper in op de ROARING 20’s: de roerige tijden waarin Boardroom Nederland zich bevindt. Commissarissen.nl is mediapartner van de Dag van het Commissariaat.