De Raad van Commissarissen van Grant Thornton is sinds 1 juli 2020 versterkt met een derde commissaris: Natasja Baroch. Met deze benoeming bestaat de RvC van Grant Thornton uit 3 externe leden: Tjark de Lange fungeert als voorzitter en naast de kersverse Baroch zit ook Cokky Hilhorst als lid in de Raad.

Baroch was tot december 2019 Chief Financial Officer (CFO), Chief Operations Officer (Coo) en lid van de Raad van Bestuurd van BDO en is nu toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Grant Thornton. Darnaat is ze momenteel actief als lid van de Raad van Toezicht bij Trubendorffer, partner bij 2C&More en (bestuurs)lid bij Finanza. Baroch heeft mede door al deze functies brede management, bestuurlijke- en toezichthoudende ervaring in het bedrijfsleven en zorg opgedaan. Ook heeft ze veel ervaring op het gebied van groei, financiering, overnames, organisatie- en cultuurveranderingen, zelforganisatie en digitalisering.

Zie ook: Vrouwelijke commissaris maakt inhaalslag’

Baroch: “Ik ben blij en trots om me te verbinden aan Grant Thornton als toezichthouder. Ik draag deze belangrijke sector – waar mijn roots liggen -nog steeds een warm hart toe. De sector ligt maatschappelijk onder het vergrootglas en dit vraagt om stevig, maar modern en toekomstgericht toezicht. Met een diverse rvc waar we zelfs met twee vrouwen (op gebied van diversiteit) in de meerderheid zijn heb ik er veel vertrouwen in dat we een boeiende tijd tegemoet gaan en een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van Grant Thornton.”