De Dag van het Commissariaat is afgelast, maar gaat online verder: de organisatie presenteert de Maand van het Commissariaat, het digitale alternatief voor de Dag van het Commissariaat.

De hele maand november vinden wekelijks exclusieve online sessies plaats voor de deelnemers. De Maand van het Commissariaat begint op 3 november en eindigt op 27 november. Wekelijks zijn er twee exclusieve sessies met topcommissarissen zoals Petri Hofsté, Tjalling Tiemstra en Jaap Winter.

De sprekers behandelen onderwerpen zoals de samenstelling van Raad van Commissarissen, toezicht op risico’s en nog veel meer. Meer informatie vind je op MaandvanhetCommissariaat.nl.

Petri Hofsté, Tjalling Tiemstra, Jaap Winter etc.

Tijdens de Maand van het Commissariaat zijn de meest gelouterde commissarissen te gast. Denk aan Petri Hofsté, Jaap Winter en Tjalling Tiemstra, maar ook aan experts zoals Frits van der Woude (Kennedy Van der Laan), Wouter Balm (Grant Thornton) en Ingrid Brakman.

Het evenement zou oorspronkelijk op 2 april plaatsvinden, maar de coronacrisis gooide roet in het eten. Vanwege de onzekerheid rondom de coronamaatregelen besloot organisator NCD om het evenement online voort te zetten. De organisatoren kiezen hiermee voor een veilige en verantwoorde opzet.