Het College van Burgemeesters en Wethouders van Assen heeft de voorzitter en twee leden van de Raad van Toezicht van Stichting TT week Assen benoemt. Hiermee is de verzelfstandiging van de organisatie een feit geworden.

Berndt Benjamins zal de functie van voorzitter gaan bekleden. Jovancka Homan en Marijn Nossent zijn de twee benoemde leden van de Raad van Toezicht. Bij de samenstelling van de Raad van Toezicht is gestreefd naar een goede mix van deskundigheid en ervaring bij de afzonderlijke leden. Specifiek is gekeken naar kennis en ervaring op de terreinen politiek en bestuur, financiën en ondernemerschap, alsmede naar binding met de stad Assen en het TT Festival

Zie ook: Leen Verbeek voozitter RvT Slachtofferhulp Nederland

Benjamins is zelfstandig ondernemer en actief in de gemeentepolitek van stad Groningen. Benjamins zal naast het voorzitterschap ook de portefeuille politieke en bestuurlijke zaken beheren. Homan is momenteel werkzaam als zorgmanager bij zorgaanbieder Interzorg. Nossent is van huis uit bestuurkundige en momenteel actief binnen de NAM-organisatie als financieel manager.