Vastned heeft zijn zinnen gezet op Jaap Blokhuis als nieuwe commissaris. Blokhuis moet de opvolger van de vertrekkende Jeroen Hunfeld worden.

Jaap Blokhuis zal tijdens de AvA op 18 april 2019 worden voorgedragen ter benoeming als nieuw lid van de raad van commissarissen van winkelvastgoedfonds Vastned. Het is de bedoeling om Blokhuis voor een periode van vier jaar vast te leggen.

Zie ook: ‘Als commissaris moet je goed nadenken over je vraag’

Taco de Groot, CEO van Vastned, ziet in Blokhuis een geschikte opvolger van de vertrekkende Jeroen Hunfeld, wiens laatste zittingstermijn afloopt. ‘Wij zijn verheugd over de voordracht van Jaap Blokhuis als nieuwe commissaris van Vastned. Zijn ruime ervaring als bestuurder en commissaris, alsmede zijn brede achtergrond in de vastgoedsector maken hem de ideale opvolger van Jeroen Hunfeld.’

Ervaren Blokhuis
Jaap Blokhuis begon zijn carrière bij Nationale-Nederlanden Vastgoed/ING Real Estate waar hij zich bezighield met residentieel- en retailvastgoed, asset- en fondsmanagement. Hij was CEO bij Redevco (1999-2012). Van 2014 tot 2017 was Blokhuis topman van Multi Corporation, waar hij verantwoordelijk was voor (her)ontwikkeling en daarnaast de onderneming heeft getransformeerd naar een onderneming gericht op retail asset management.

Momenteel is hij commissaris bij Vesteda en Heembouw en adviseur bij Egeria Real Estate. De beoogd commissaris zal de opvolger zijn van Jeroen Hunfeld.