Aloys Kregting stapt op als commissaris van Ordina. Kregtings vertrek hangt samen met zijn commissariaat bij de Volksbank.

Huidig AkzoNobel-topman Aloys Kregting legt zijn functie in de raad van commissarissen bij Ordina per 1 januari 2019 neer. Dat maakt de IT-dienstverlener bekend. Kregting doet dit vanwege zijn benoeming in de RvC bij De Volksbank. Zijn benoemingstermijn liep in principe tot april 2019.

Zie ook: Wat heeft jouw raad van commissarissen nodig?

Het proces van Aloys Kregtings opvolging bij Ordina is al in gang gezet. Hij is sinds mei 2011 commissaris bij de IT-consultants. Hij is tevens lid van de auditcommissie.

Ordina bedankt Kregtings

President-commissaris Caroline Princen van Ordina over het vertrek van Kregting. ‘We bedanken Aloys voor zijn betrokkenheid en waardevolle bijdrage aan Ordina in de afgelopen zeven jaren. We wensen hem veel succes in de verdere voortzetting van zijn carrière.’

De Volksbank

Aloys Kregting, Chief Information Officer bij AkzoNobel, is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van de Volksbank. Hij completeert de RvC van de bank, die verder bestaat uit voorzitter Jan van Rutte, Monika Milz, Sonja Barendregt-Roojers en Jos van Lange.