Op de algemene vergadering van Avantium zou gestemd worden over de herbenoeming van Gabrielle Reijnen als commissaris. Avantium heeft bekend gemaakt dat dit punt niet meer op de agenda staat.

Reijnen was al vier jaar commisaris bij Avantium en ondertussen houdt zij ook toezicht bij Aegon bank en Aspen B.V. Tijdens de vergadering zou er over een tweede termijn van vier jaar voor Reijnen gestemd worden. Dit agendapunt gaat nu niet meer door. De reden hiervoor is onduidelijk, maar Avantium stelt dat Reijnen zich na ‘zorgvuldig afwegen’ terugtrekt als kandidaat.

Zie ook: Theo Eysink nieuwe commissaris Vesteda

Kees Verhaar, voorzitter van de Raad van Commissarissen: ‘De Raad van Commissarissen wil, samen met de Raad van Bestuur, graag haar waardering en dankbaarheid uitspreken voor Gabrielle Reijnen’s toewijding en contributie aan Avantium over de jaren. We wensen haar alle geluk.’ Avantium zal spoedig het proces om een nieuwe commissaris te vinden in gang stellen.