Commissarissen.nl-partner Kennedy Van der Laan organiseert een college over aansprakelijkheid voor bestuurders en commissarissen.

Aansprakelijkheid is een belangrijk issue voor de commissaris/toezichthouder. Bestuurlijke debacles lijken elkaar op te volgen. Een toegenomen drang om claims bij bestuurders, toezichthouders en commissarissen te leggen. Hoe ga je als commissaris om met aansprakelijkheid? De Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren – NCD en advocatenkantoor Kennedy Van der Laan hosten op dinsdag 5 november het college Aansprakelijkheid. Advocaten Bart-Adriaan de Ruijter en Frits van der Woude vertellen over cases en geven praktische tips voor commissarissen en bestuurders.

Toegang bedraagt 50,00 euro. NCD-leden hebben gratis toegang. Deelnemers ontvangen 2 PE-punten. Het college vindt plaats op het hoofdkantoor van Kennedy Van der Laan. Het adres is Molenwerf 16 in Amsterdam.

Kennedy Van der Laan: partner Commissarissen.nl

Bart-Adriaan de Ruijter en Frits van der Woude bloggen als partner veelvuldig op Commissarissen.nl. De Ruijter wijst regelmatig op de risico’s voor commissarissen. ‘Pak je je rol als commissaris niet, komt het aansprakelijkheidsspook onherroepelijk op bezoek’, zei de advocaat tijdens een eerdere masterclass.